PLUS Cornelis en Bakkerij Dick ten Broeke een unieke samenwerking!

Geplaatst op: 27-01-2018

PLUS Cornelis en Bakkerij Dick ten Broeke een unieke samenwerking! Lokale kwaliteit bundelen krachten   Vanaf maandag 29 januari ligt er een speciaal geselecteerd assortiment brood en lekkernijen van hofleverancier Bakkerij Dick ten Broeke bij PLUS Cornelis in Lochem.   Unieke samenwerking ‘Ik werd onlangs benaderd door PLUS Cornelis en was eigenlijk direct enthousiast’, vertelt Dick. ‘Ons brood ligt al wel bij Superrr Almen, maar in een Lochemse supermarkt nog niet’. ‘Wij zijn altijd op zoek naar het beste, aldus Toon. Toon Stegeman is verantwoordelijk voor de bakker- en slager afdeling bij PLUS Cornelis. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat ons ..
lees verder..

Predicaat Hofleverancier

Geplaatst op: 14-10-2017

De 100-jarige bakkerij Ten Broeke heeft het predicaat Hofleverancier ontvangen. Burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve bracht het goede nieuws zaterdagavond persoonlijk, tijdens een feestavond van het bedrijf.Tijdens de uitreiking memoreerde de burgemeester de geschiedenis van de bakkerij ongeveer als volgt: Grootvader Gerrit ten Broeke is met zijn vrouw Wilhelmina Reurslag de oprichter en eerste bewoner van de bakkerij aan de Zutphenseweg. Zij runnen eerst een bakkerijtje annex kruidenierszaak aan de Achterstraat in Lochem. Omdat er aan de Achterstraat geen uitbreiding mogelijk is, verhuist de bakkerij in 1917 naar de Zutphenseweg. GeneratiesNa het overlijden van Gerrit in 1936 zetten z..
lees verder..

Open huis 6 en 7 oktober

Geplaatst op: 22-09-2017

Bakkerij Dick ten Broeke bestaat 100 jaar Kom vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober naar het open huis   Bakkerij Dick ten Broeke bestaat in de maand oktober al 100 jaar. ‘De exacte datum is niet bekend, daarom vieren we in de hele maand oktober feest in onze winkel’, vertelt Dick ten Broeke. In 1917 opent de grootvader van Dick een bakkerij aan de Zutphenseweg. Honderd jaar later wordt daar nog dagelijks met veel enthousiasme ambachtelijk brood gebakken.    Open huis Vrijdag 6 oktober van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag 7 oktober van 08.00 – 15.00 uur kan iedereen die geïnteresseerd is of Dick en Marianne ten Broeke of het hele team wil feliciteren ..
lees verder..

1
2
3
4
5