Valentijntaart

Geplaatst op: 26-01-2016

Valentijn in Lochem wordt op zaterdag 13 februari een eigenzinnige ervaring! Oh ja? Jazeker! Wij zorgen dat jij de leukste, lokale Lochemse winkels en horeca beter leert kennen. Daar vind je eigenzinnige Valentijn acties, workshops of demonstraties. Laat een boodschap achter in de speciale Lochemse ‘All you need is love caravan’. Het koor ‘Out of the box’ wandelt door de binnenstad en zingt liedjes. Bestel een lied op maat voor iemand die een compliment, wat extra aandacht of een liefdesverklaring verdient. Breng een bezoek aan het speciaal ingerichte Valentijnhuis (in de VVV) en ga op de foto met je geliefde of beste vriend. Om 14.00 uur snijdt burgemeester Sebastiaa..
lees verder..

Dick ten Broeke samen met Leontien van Moorsel op de racefiets

Geplaatst op: 16-06-2015

Dinsdag 16 juni maken vijftig bakkers en Leontien een wielerronde door Achterhoek en Twente Ieder jaar organiseert een ambachtelijke bakker in Nederland een wielrentocht van 75km! Dit jaar is het de beurt aan onze eigen bekende Lochemer Dick ten Broeke. Zelf een enorme wielerfan. “Twee tot drie keer per week stap ik op de fiets en maak ik een rondje van circa 80 km” aldus Dick. De jaarlijkse wielrentocht van Stichting Ambachtelijke Bakkerij wordt geleid door Sportvrouw en ex-wielrenster Leontien van Moorsel. Leontien van Moorsel is benoemd tot ambassadeur van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij, hét platform voor promotie en informatie van en voor de ambachtelijke (banket)..
lees verder..

Bakken en Fietsen voor KWF met Alpe dHuzes 4 juni 2015

Geplaatst op: 04-06-2015

We wisten allemaal al dat Dick van fietsen houd. Maar wisten jullie dat Eric Klaasen, bakker en trouwe medewerker van Bakkerij ten Broeke, er ook wat van kan? Erik woont in Almen met zijn vrouw Ilse en twee zoons Roy en Dave. Op 4 juni stapt Eric samen met The A-Team op de fiets om de Alpe D’Huez te beklimmen. Dat doen zijn niet zomaar. Nee dat doen zij voor de inmiddels zeer bekende actie Alpe d’Huzes. Daarbij wordt op één dag de legendarische Alpe d’Hues zes keer beklommen. Ieder jaar wordt er met deze actie veel geld ingezameld voor het KWF. Van dichtbij heeft Eric de ernstige ziekte mee gemaakt. Zijn vader, tante, nichtjes en een collega/vriend hebben de..
lees verder..

1
2
3
4
5
6