Gert Jakobs in Schouwburg Lochem

Geplaatst op: 31-08-2017

Bakkerij Dick ten Broeke sponsort theatervoorstelling Gert Jakobs en Laurens Jan Stam!Vrijdag 20 oktober 2017 – 20.00 uur Schouwburg Lochem Oud-wielrenner en analyticus Gert Jakobs maakte zelf de glorietijden van het Nederlandse wielrennen van de jaren 80 mee en reed in de begintijd van EPO in de jaren 90. Speciaal rondom de kleurrijke wielercarriere van de uitgesproken Jakobs is er een toneelvoorstelling gemaakt door Laurens Jan Stam met muziek van Bert Reijlink. Onderwerpen die aan de  orde zullen komen zijn onder andere de pieken en dalen in de carriere van Gert, doping, de angst om te vallen, wat is het geheim van dalen en waarom hebben wielrenners vaak nog een oorring. &ldquo..
lees verder..

Bakkerij Dick ten Broeke bestaat 100 jaar

Geplaatst op: 04-05-2017

Bakkerij Dick ten Broeke bestaat 100 jaarFeest, acties en een 100 km fietstocht!Lochem meest bekende warme bakker bestaat dit jaar 100 jaar! In de maand oktober om precies te zijn. Op 28 oktober 1916 dient de grootvader van de huidige eigenaar Dick ten Broeke een verzoek in bij de Gemeente Lochem om een woon- winkelhuis met een bakkerij te mogen oprichten aan de Zutphenseweg. In oktober zullen diverse leuke acties door de Warme Bakker Dick ten Broeke worden georganiseerd. ‘Maar we starten al op 24 juni met een 100 km fietstocht’ vertelt eigenaar Dick ten Broeke.Zaterdag 24 juni lustrum wielertocht van 100 kmAl zeer lange tijd is Dick lid van Lochemse Wieler Club De Paaschber..
lees verder..

Oliebollen van Dick

Geplaatst op: 28-12-2016

De jaarwisseling staat voor de deur. Daarbij horen ook appelbeignets en oliebollen. Bestellen is bij ons niet nodig! We bakken de hele dag door vers, speciaal voor jou. Wij hebben een kleine impressie gemaakt van het 'oliebollenbakproces'.             ..
lees verder..

1
2
3
4
5