Open tuin dagen De Wildenborch Vorden 21 en 22 mei

Geplaatst op: 21-05-2016

Ook in 2016 zullen de schitterende tuinen van de Wildenborch weer een beperkt aantal dagen worden opengesteld voor het publiek. Zaterdag 21 en zondag 22 mei. Open tuinen met een streekmarkt op het voorplein. Wij zijn er ook aanwezig met onze producten, al voor de 10e keer! Tuin open van 10.00 – 17.00 uur. Toegang: € 6,50 kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren gratis. Honden zijn niet toegestaan. Meer info www.wildenborch.nl  ..
lees verder..

Giro compilatiefilm

Geplaatst op: 09-05-2016

Op zondag 8 mei is Bakkerij Dick ten Broeke vanaf 08.00 speciaal geopend! Waarom dan? Nou Dick is zoals jullie weten groot fan van wielrennen. De Giro D'Italia komt notabene die dag langs de bakker fietsen. En het is ook nog eens Moederdag. Er zijn allemaal leuke activiteiten rondom Giro Di Mama. Je kunt samen met je moeder beginnen met een goed moederdagontbijt. Wel natuurlijk met een vleugje Italië. Dick bakt speciaal Italiaanse panini en focaccia. Tussen 14-15 uur trakteert Dick! Niet op brood maar op Italiaanse ijsjes van Prego gemaakt door Sjef van Hoorn.         ..
lees verder..

Valentijntaart

Geplaatst op: 26-01-2016

Valentijn in Lochem wordt op zaterdag 13 februari een eigenzinnige ervaring! Oh ja? Jazeker! Wij zorgen dat jij de leukste, lokale Lochemse winkels en horeca beter leert kennen. Daar vind je eigenzinnige Valentijn acties, workshops of demonstraties. Laat een boodschap achter in de speciale Lochemse ‘All you need is love caravan’. Het koor ‘Out of the box’ wandelt door de binnenstad en zingt liedjes. Bestel een lied op maat voor iemand die een compliment, wat extra aandacht of een liefdesverklaring verdient. Breng een bezoek aan het speciaal ingerichte Valentijnhuis (in de VVV) en ga op de foto met je geliefde of beste vriend. Om 14.00 uur snijdt burgemeester Sebastiaa..
lees verder..

1
2
3
4
5