Bakkerij Dick ten Broeke bestaat 100 jaar

Bakkerij Dick ten Broeke bestaat 100 jaar
Feest, acties en een 100 km fietstocht!

Lochem meest bekende warme bakker bestaat dit jaar 100 jaar! In de maand oktober om precies te zijn. Op 28 oktober 1916 dient de grootvader van de huidige eigenaar Dick ten Broeke een verzoek in bij de Gemeente Lochem om een woon- winkelhuis met een bakkerij te mogen oprichten aan de Zutphenseweg. In oktober zullen diverse leuke acties door de Warme Bakker Dick ten Broeke worden georganiseerd. ‘Maar we starten al op 24 juni met een 100 km fietstocht’ vertelt eigenaar Dick ten Broeke.

Zaterdag 24 juni lustrum wielertocht van 100 km
Al zeer lange tijd is Dick lid van Lochemse Wieler Club De Paaschberg. Daarnaast is Bakkerij Dick ten Broeke hoofdsponsor. ‘Ter ere van ons lustrum leek het mij een uitstekende gelegenheid om er een lustrum fietstocht van 100 km aan te koppelen’. Het bestuur van LWC De Paasschberg was net zo enthousiast als Dick. ‘Op zaterdag 24 juni hoop ik minstens 100 wielrenners aan de start te zien’.  Inschrijving en start zaterdag 24 juni van 08.30 – 10.00 uur bij startlocatie Café Bousema – Zutphenseweg 35 Lochem. Kosten deelname € 5,- (NTFU-leden € 4,-), jeugd tot 16 jaar gratis. Opbrengst is voor de jeugdafdeling van LWC De Paaschberg.

In oktober heel veel feest
In de maand oktober is het eigenlijk alle dagen feest bij Bakkerij Dick ten Broeke. ‘We kunnen nog niet alles verklappen, maar op 6 en 7 oktober staat in ieder geval de opendag gepland’. Dick ten Broeke heeft Sablebonne en Tetske: Fikst ’t ingeschakeld om de complete jubileumcampagne en activiteiten te organiseren coördineren. Volg Dick ten Broeke op Facebook, Instagram of Twitter en bekijk de website: www.bakkerij-tenbroeke.nl voor het laatste nieuws.