PLUS Cornelis en Bakkerij Dick ten Broeke een unieke samenwerking!

PLUS Cornelis en Bakkerij Dick ten Broeke een unieke samenwerking!

Lokale kwaliteit bundelen krachten

 

Vanaf maandag 29 januari ligt er een speciaal geselecteerd assortiment brood en lekkernijen van hofleverancier Bakkerij Dick ten Broeke bij PLUS Cornelis in Lochem.

 

Unieke samenwerking

‘Ik werd onlangs benaderd door PLUS Cornelis en was eigenlijk direct enthousiast’, vertelt Dick. ‘Ons brood ligt al wel bij Superrr Almen, maar in een Lochemse supermarkt nog niet’. ‘Wij zijn altijd op zoek naar het beste, aldus Toon. Toon Stegeman is verantwoordelijk voor de bakker- en slager afdeling bij PLUS Cornelis. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat ons publiek behoefte heeft aan het kwalitatief goed brood van Bakkerij Dick ten Broeke. Onze samenwerking kan ons alleen maar versterken. Wij hebben in onze winkel meer lokale en streekproducten, dat is ook al erg succesvol’.

 

Assortiment

Vanaf maandag 29 januari is op de broodafdeling van PLUS Cornelis een speciale stelling ingericht met diverse broden en producten van Bakkerij Dick ten Broeke. ‘Uiteraard leveren wij iedere dag vers. Het brood wordt gesneden en verpakt bij PLUS Cornelis’. Een kleine greep uit het assortiment: witbrood, tarwebrood, Achterhoeks grofvolkorenbrood, sesamvolkorenbrood, volkorenbrood, walnotenrozijnenbrood, krentewegge en zesgranenbrood. Toon vult aan en vertelt: ‘Uiteraard komen daar ook de zoete hardlopers bij als kruidkoek, Arnhemse meisjes, wortelnotentaart en de wereldberoemde kaneelcake’.

 

Start actie

Speciaal om de unieke samenwerking te vieren krijgen alle klanten bij PLUS Cornelis bij aankoop van één heel brood van Bakkerij Dick ten Broeke een brok kaneelcake cadeau van 29 januari t/m 4 februari 2018.